Syntymäjuliste ja tekstijulisteet opiskelijaboksin seinälle

Opiskeluaika on yleensä taloudellisesti tiukkaa aikaa, jolloin on tyypillistä elää pienessä opiskelijaboksissa vieläkin pienemmällä opiskelijabudjetilla, jolla on usein vaikeaa tulla toimeen. Kuitenkin myös tästä pienestä boksista halutaan yleensä tehdä mahdollisimman viihtyisä, jotta siellä olisi mukavaa rentoutua ja ladata akkuja opintoja varten. Opiskelijaboksissa ollaan yleensä vuokralla, minkä vuoksi kovin suuriin pysyviin investointeihin ei asunnon kunnossapidossa kannata välttämättä ryhtyä, mutta jo hyvin pienellä budjetilla voi boksin ilmettä piristää yllättävän paljon hankkimalla seinille kivoja julisteita. Julisteet ovat siitäkin kiva vaihtoehto, että ne voi aikoinaan ottaa helposti mukaan, kun on aika muuttaa toiseen asuntoon – viimeistään silloin, kun opinnot on saatu purkkiin.

Syntymäjuliste opiskelijaboksin seinälle

Upea syntymäjuliste opiskelijalle muistuttaa häntä hänen syntymästään. Se on muistutus siitä, mistä kaikki oikein alkoi ja kuinka pitkälle hän on jo elämässään päässyt. Syntymäjulisteeseen kirjataan ylös tärkeitä henkilökohtaisia tietoja, minkä lisäksi niihin painetaan upea luonnos, jonka designia on mahdollista muokata tilauksen yhteydessä. Kuvituksessa hyödynnetään vauvan strategisia mittoja, joiden avulla luonnos skaalataan vastaamaan luonnollista kokoa. Opiskelijan kohdalla aikaa syntymästä on tietysti ehtinyt jo vierähtää melko lailla, mutta tästä huolimatta juliste voi olla mukava lapsuudenkodista mukaan otettava muisto.

Jos opiskelijaperheeseen syntyy lapsi, on syntymäjuliste myös ihana lahjaidea tuoreelle perheelle. Tähän lahjaideaan jopa opiskelijaystävien budjetti venyy, ainakin jos useampi ystävä lyö hynttyyt yhteen lahjakassaa kerättäessä.

Tekstijulisteet opiskelijaboksin seinälle

Markkinoilta löytyy myös muita kivoja opiskelijaboksin seinälle sopivia julisteita. Esimerkiksi erilaiset tsemppaavat tekstijulisteet voivat olla tarpeen, jos välillä tuntuu siltä, että opinnot takkuavat ja valmistuminen siintää jossakin kaukana tulevaisuudessa kangastuksenomaisena haaveena, jonka toteutuminen alkaa välillä epäilyttää opiskelijaa itseäänkin. Tällaisessa tilanteessa juliste, joka muistuttaa, että hyvät asiat vievät aikaa, voi olla hyvä valinta. Esimerkiksi Gallerix-verkkokaupasta löytyy hyvin turhautuneen opiskelijan opiskelijaboksiin sopiva juliste tekstillä ”Good things take time”.

Toisaalta omaa turhautumista opiskelijan velvollisuuksiin voi pyrkiä purkamaan myös erilaisilla humoristisilla tekstijulisteilla, kuten julisteella, jonka teksti julistaa ”Why the fuck can’t I have fun all the time”. Tällainen juliste sopii etenkin bilehileen opiskelijaboksiin purkamaan turhautumista tenttejä ja oppimistehtäviä kohtaan – gradusta tai opinnäytetyöstä nyt puhumattakaan! ”Born to be wild” -tekstijuliste on toinen hyvä vaihtoehto bilehileen opiskelijaboksin seinälle.

Tekstijulisteilla voi piristää myös opiskelijaboksin keittiön seiniä. Jos kyseessä on soluasunto, kannattaa toki ensin varmistaa, että julisteet sopivat myös kämppisten tyyliin. Kahviaddiktille sopii hyvin esimerkiksi ”but first coffee.” -tekstijuliste ja jos synkiltä tuntuvia aamuja haluaa jotenkin piristää, kannattaa harkita myös ”this kitchen is for dancing.” -julistetta.

corporate-x