Lime technologies CRM tutuksi opiskelijoille

Modernissa kulutusyhteiskunnassa laadukas asiakaspalvelu on menestyksen avain lähes alalla kuin alalla. Tästä syystä olemmekin sitä mieltä, että CRM:ää eli asiakkuudenhallintaa tulisi opettaa opiskelijoille huomattavasti nykyistä enemmän. Lime technologies on alan huippuosaaja, joten aiheeseen tutustuminen sen tarjoamien CRM-palveluiden kautta on hyvä keino aloittaa!

CRM – mikä se on?

Lyhenne CRM saattaa aluksi hämmentää opiskelijoita. Se ei kuulosta suomenkieliseltä lyhenteeltä ja aiheeseen perehtymättömän opiskelijan voi olla vaikeaa keksiä, mistä englanninkielisistä sanoista lyhenne tulee. Tästä onkin hyvä aloittaa ja todeta, että CRM on lyhenne sanoista customer relationship management ja se suomennetaan usein lyhyesti asiakkuudenhallinnaksi. Termillä viitataan monesti sellaisiin järjestelmiin, joilla yrityksen tai muun toimijan asiakkuuden pyritään ottamaan haltuun mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Lime technologies tarjoaa asiakkailleen modernin CRM-järjestelmän, jonka avulla yritys tai muu toimija pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin.

Entä Lime technologies – mikä se on?

Entäpä sitten Lime technologies – mikä se oikein on ja miksi CRM-järjestelmä kannattaa hankkia juuri Lime technologiesilta? Lime technologies on yritys, joka lupaa tarjota CRM-palveluita pienen twistin kera. Sen CRM-järjestelmä on erityisen käyttäjäystävällinen ja visuaalinen paketti, jonka ominaisuuksia on mahdollista räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tässä järjestelmässä yrityksen kaikki asiakastiedot on pakattu yhteen ja samaan paikkaan, josta ne on helppoa klikata tarvittaessa esiin nopeasti ja ilman turhaa sähellystä. Tämä nopeuttaa huomattavasti asiakaspalvelua ja tekee siitä entistä sujuvampaa. Kiireiset asiakkaat osaavat varmasti arvostaa asiakaspalvelun nopeutta ja asiantuntevuutta. Kun asiakkaalle tulee tunne, että hän saa henkilökohtaista palvelua, on hän todennäköisesti erityisen tyytyväinen saamaansa palveluun ja on entistä todennäköisempää, että hänestä tulee yrityksen kanta-asiakas ja että hän suosittelee yrityksen tuotteita tai palveluita myös muille.

Lime technologies CRM on helppo integroida yrityksen muihin IT-järjestelmiin, mikä tekee sen käytöstä erityisen mutkatonta. Järjestelmän kautta yrityksen työntekijät voivat itse hallita järjestelmän käyttäjiä sekä lisätä tai poistaa sen kenttiä. He voivat myös tehdä järjestelmään mieleisiään muutoksia, jolloin järjestelmästä tulee entistä enemmän juuri kyseisen yrityksen ja sen työntekijöiden näköinen. Lime technologiesielta löytyy lukuisia tunnettuja tyytyväisiä asiakkaita, kuten BMW Group Financial Services, mikä kertoo omaa tarinaansa Lime technologiesien asiakkailtaan saamasta arvostuksesta.

Kuinka esitellä CRM mielenkiintoisesti?

Jotta opiskelijat innostuisivat tutustumaan CRM-järjestelmiin perinpohjaisesti ja ottamaan CRM:n haltuun, kannattaa se pyrkiä esittelemään heille mahdollisimman mielenkiintoisella tavalla. Esimerkiksi tulevat opiskelijabileet voivat häiritä opiskelijoiden keskittymistä, minkä vuoksi aihetta käsittelevästä luennosta kannattaa pyrkiä tekemään niin mielenkiintoinen, että se saavuttaa opiskelijoiden huomion tilanteessa kuin tilanteessa. Myös tiukka opiskelijabudjetti voi herättää opiskelijoissa huolta ja häiritä opintoihin keskittymistä. Luennoitsija onkin tiukan paikan edessä onnistuakseen luomaan luennostaan niin mielenkiintoisen, että se herättää opiskelijat omaan ajatteluun.

Yksi mielenkiintoinen tapa elävöittää luentoa on laittaa opiskelijat esittämään erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Kunkin esityksen jälkeen voidaan yhdessä pohtia, mikä asiakkaan kohtaamisessa meni pieleen ja missä asiakaspalvelija onnistui. Tämän jälkeen voidaan yhdessä pohtia, kuinka CRM olisi voinut pelastaa pieleen menneet asiakaspalvelutilanteet. Seuraavaksi oppilaat voivat pohtia, kuinka asiakkaat todennäköisesti käyttäytyvät pieleen menneen ja onnistuneen asiakaspalvelutilanteen jälkeen. Monet opiskelijat pitävät myös siitä, että saavat tarttua toimeen. Lime Technologies CRM -järjestelmää voi kokeilla ilmaiseksi, joten luennoitsija voikin päästää opiskelijat itse kokeilemaan tämän upean järjestelmän toimintoja käytännössä.

corporate-x