Lainojen kattava vertailu tuo helpotusta opiskelijabudjettiin

Opiskelijaelämä on monelle monin tavoin elämän parasta aikaa. Taloudellisesti se on kuitenkin yleensä erittäin haastavaa aikaa ja moni opiskelija elääkin nälkiintymisen rajamailla. Aina edes opintolainan ottaminen ei riitä, vaan tarvetta voi olla muillekin lainoille. Tällöin lainaa ei kannata rynnätä ottamaan suinpäin, vaan lainat kannattaa vertailla mahdollisimman tarkkaan! Jos opiskelijalle on jo ehtinyt kertyä useita lainoja, kuten kalliskorkoisia pikavippejä, voi niiden takaisinmaksu tuottaa vaikeuksia. Omaa taloutta voi myös olla vaikea hahmottaa, jos lainaa on ehtinyt kertyä vähän sieltä sun täältä. Tällöin kannattaa yhdistää lainat tiukkaan kilpailutetulla yhdistelylainalla! Tähän artikkeliin on koottu hyviä vinkkejä tiukan opiskelijabudjetin helpottamiseksi lainojen kattavan vertailun ja kilpailutetun yhdistelylainan avulla.

Lainojen kattava vertailu opiskelijalle

Jos opiskelijan oma talouden hallinta tuntuu olevan retuperällä, kannattaa tarttua nyt härkää sarvista! Aloita tutustumalla lainojen kattava vertailu -palveluun! Tällaista palvelua tarjoaa kotimainen Sortter, joka vertailee erilaisia lainatarjouksia reilulla otteella. Palvelu on saanut kotimaisen avainlippumerkin, joten se on oivallinen valinta myös sellaiselle opiskelijalle, joka haluaa suosia suomalaista palveluvaihtoehtoa.

Sortterin avulla lainojen kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa, eikä opiskelijan tarvitse itse pyytää tarjouksia useilta luotonantajilta. Hänen ei myöskään tarvitse perehtyä lainojen monimutkaiseen maailmaan kovinkaan syvällisesti, sillä Sortter tekee opiskelijan puolesta suurimman työn erottelemalla lainatarjousten jyvät akanoista.

Kuinka aloitan?

Voit aloittaa lainojen kattavan vertailun täyttämällä Sortterin lainahakemuksen. Tämän jälkeen saat tutustuttavaksesi luettelon, joka sisältää kaikki sinulle tarjotut lainat. Luettelo on järjestetty siten, että näet ensimmäisenä sen vaihtoehdon, jonka todellinen vuosikorko on edullisin. Sortter pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman edullisia ja reiluja lainatarjouksia, mikä on varmasti hyvä uutinen pienellä budjetilla elävälle opiskelijalle.

Sortteria voi käyttää myös opiskelijan vanhojen lainojen, ja jopa pikavippien, yhdistämiseen. Tällöin opiskelijan kannattaa hakea Sortterin kautta tiukasti kilpailutettua ja vertailtua yhdistelylainaa. Käyttäessäsi Sortteria lopullinen päätös lainatarjouksen valinnasta ja hyväksymisestä pysyy aina sinulla!

corporate-x